Copper roof
End elevation
Interior
Concept isometric
Concept options
Kitchen island
View towards garden
View to utility
View from living room steps
Kitchen island
Sliders open
Island detail
Slider detail
Kitchen detail
Dining bench
Copper detail
Stool detail
Corian detail
Dining detail
Peploe Road, London, NW6


Project 

A 'bronzed copper' roofed side return to a terraced house in North West London.

 

The triangulated and dynamic extension form was borne out of the need to create a link between the rear living room whilst resulting in a single pitch line at the garden end to satisfy the Conservation Area Design Guide.

 

The open end has anodized aluminium doors which slide across the fixed pane with a floating dining bench allowing a close connection to the garden whilst remaining in the warmth of inside.

 

The interior has a microscreed floor, a Rational kitchen, Corian Artic Ice work tops and an oak clad utility and wc compartment with frameless doors.

Our Services

Survey / Concept Design / Planning / Detailed Design / Tendering / Contract Administration

 

2014 - 2017

Project Complete

Structural Engineer

Toynbee Associates

Contractor

AM Polish Builders Ltd

Kitchen Consultant

Kitchen Coordination