Dining room
Dining detail
Garden door
Brick detail
Rear elevation
Door open
Pendant off
Pendant on
Wide angle
View towards garden
Shower room
Shower detail
Dining room
'Half Brick House'
Tachbrook Street, London, SW1

Project 

A garden extension and full renovation to a one bedroom dwelling in a Conservation Area near to Victoria Station.

The name of the project derives from the rear facade of the extension where, to add texture and pattern, we have used the header face of a brick, half it's length to give beauty to what is a small object. 

Our Services

Survey / Concept Design / Planning / Detailed Design / Tendering / Contract Administration

 

2019 - 2020

Practical Completion

Structural Engineer

J Friis Consulting Structural Engineers

Contractor

Decor House Construction

Photography

Chris Snook Photography

Dimension Survey

Bridport Measured Building Surveys